Trouwfotograaf Best

Bruidsfotografie met emotie door Giacomo R. Perticara

Trouwfoto
Trouwfotografie perticara

Giacomo R. Perticara

Gepassioneerd Trouwfotograaf

Ik word het meest geïnspireerd door foto’s die vol emotie zitten. Foto’s die eruit zien als je favoriete songtekst, die het gevoel op die perfecte dag weerspiegelen.

Beseffend dat je je het meest thuis voelt in elkaars armen. Er zit zoveel diepe schoonheid in het ogenschijnlijk gewone. Maar echt, er is geen gewoon. Want toen je hem vond, toen je haar vond, veranderde alles. Het gewone leven veranderde samen in een buitengewoon avontuur.

Ik wil precies dit vastleggen – dit avontuur waar je mee bezig bent, dit verhaal dat je samen creëert, hand in hand, zij aan zij.

Wat zeggen mijn klanten?

Review bram
Review Bram
Testimonial Jim

Recente bruiloften

Trouwfotografie Best | contact

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Vul het contactformulier in en dan kijk ik snel of jullie trouwdatum nog vrij is.

FAQ trouwfotografie Best

Ja, ik ben inderdaad gevestigd in lichtstad Eindhoven. Ik kan en zal overal naartoe reizen om jullie bruiloft te fotograferen. 

Ik classificeer mezelf als een documentaire trouwfotojournalist. Mijn dag wordt besteed aan het onopvallend vastleggen van het verhaal van jouw dag.

Mijn stijl wordt vaker omschreven als filmisch oftewel cinematic met een warme moody afwerking. Foto’s met gevoel van dat exacte moment. Ik gebruik een brede selectie aan lenzen, waarbij er ook diverse vintage lenzen aanwezig zijn met een uniek karakter (Carl Zeiss, Canon FD, Voigtländer Leica & Helios)

Ik streef ernaar om uw trouwdag te observeren zoals deze zich ontvouwt, natuurlijk en onopvallend. Ik werk heel dicht bij de actie en probeer zoveel mogelijk op te gaan in de gasten.

 

Omdat ik het belangrijk vind om jullie te helpen die herinneringen te koesteren, kan het tot 2 weken duren voordat ik jullie trouwfoto’s kan bewerken (vaak sneller). U ontvangt dan een link naar uw online album.

Fotoboeken indien nodig, nemen ongeveer 4 weken in beslag voor ontwerp, productie en druk.

Ik lever altijd een aparte selectie met zwart witte foto’s op. 

Ik lever gemiddeld 200 foto’s op. Afhankelijk van het aantal uur dat ik geboekt ben.

Elke foto krijgt individuele aandacht van me. En bewerk ik o.a. op kleur, contrast en helderheid. Natuurlijk hoop ik daar dan ook een mooi album van te mogen maken, maar dat is geheel aan jullie.

Helaas niet. Het bijzondere aan een trouwdag vind ik dat ik een compleet verhaal mag maken. Ik heb de tijd nodig om de foto’s te maken die je van me gewend bent. Het duurt even voordat ik ‘op ga’ in de gasten en jullie, zodat iedereen mij als het ware vergeet zodat ik de beste journalistieke foto’s kan maken.

Jazeker! Ik maak gebruik van 2 camera’s en verschillende lenzen/flitsers. 

Tweede fotografen zijn ideaal voor bruiloften waar er meer dan 100 gasten zijn om te zorgen voor een consistentere dekking van bruiloftsgasten. Ook is het handig om een ​​fotograaf toe te voegen wanneer het om meerdere locaties gaat. Een extra fotograaf kan eenvoudig worden toegevoegd via mij.