Trouwfotografie info

Als trouwfotograaf zal ik ervoor zorgen om het zo ontspannen mogelijk te maken. 

Het is je trouwdag. Het gaat er niet om vast te houden aan elke traditie en wat andere mensen willen. Het is jouw dag, vier het op je eigen unieke manier. Ik zal er zijn om het allemaal te documenteren op een manier die echt bij jou past.

Ik focus op mensen – emoties zijn tijdloos. Jouw verhaal is als geen ander en je verdient foto’s die de essentie vastleggen van wie je werkelijk bent, en wat en wie belangrijk voor je is.

Elke foto die ik maak, brengt je terug naar hoe je je op dat moment voelde.

Mijn fotografie pakketten starten vanaf 1275 euro.

Voor uitgebreide informatie hierover en beschikbaarheid. Gelieve contact op te nemen via het formulier. 

Trouwboek

Een tastbaar aandenken voor altijd

Bij al mijn trouwfotografie pakketten is een prachtig fotoboek inbegrepen. Het album heeft een harde kaft en het formaat is 21 x 28 cm, een perfect formaat om jullie mooiste herinneringen in vast te leggen. Uit ervaring weet ik dat niet alle bruidsparen direct denken aan een fotoboek. Maar nadat ze het album in handen hebben, zijn ze vaak verrast door de meerwaarde ervan. Het fotoboek maakt de herinneringen aan jullie speciale dag tastbaar en is een prachtig aandenken voor de rest van jullie leven samen. Het vasthouden van een fotoboek met jullie eigen liefdesverhaal is gewoonweg onvergelijkbaar met het bekijken van digitale foto’s.

FAQ

Ja, ik ben inderdaad gevestigd in lichtstad Eindhoven. Ik kan en zal overal naartoe reizen om jullie bruiloft te fotograferen. 

Ik classificeer mezelf als een documentaire trouwfotojournalist. Mijn dag wordt besteed aan het onopvallend vastleggen van het verhaal van jouw dag.

Mijn stijl wordt vaker omschreven als filmisch oftewel cinematic met een warme moody afwerking. Foto’s met gevoel van dat exacte moment. Ik gebruik een brede selectie aan lenzen, waarbij er ook diverse vintage lenzen aanwezig zijn met een uniek karakter (Carl Zeiss, Canon FD, Voigtländer Leica & Helios)

Ik streef ernaar om uw trouwdag te observeren zoals deze zich ontvouwt, natuurlijk en onopvallend. Ik werk heel dicht bij de actie en probeer zoveel mogelijk op te gaan in de gasten.

 

Omdat ik het belangrijk vind om jullie te helpen die herinneringen te koesteren, kan het tot 2 weken duren voordat ik jullie trouwfoto’s kan bewerken (vaak sneller). U ontvangt dan een link naar uw online album.

Fotoboeken indien nodig, nemen ongeveer 4 weken in beslag voor ontwerp, productie en druk.

Ik lever altijd een aparte selectie met zwart witte foto’s op. 

Ik lever gemiddeld 200 foto’s op. Afhankelijk van het aantal uur dat ik geboekt ben.

Elke foto krijgt individuele aandacht van me. En bewerk ik o.a. op kleur, contrast en helderheid. Natuurlijk hoop ik daar dan ook een mooi album van te mogen maken, maar dat is geheel aan jullie.

Helaas niet. Het bijzondere aan een trouwdag vind ik dat ik een compleet verhaal mag maken. Ik heb de tijd nodig om de foto’s te maken die je van me gewend bent. Het duurt even voordat ik ‘op ga’ in de gasten en jullie, zodat iedereen mij als het ware vergeet zodat ik de beste journalistieke foto’s kan maken.

Jazeker! Ik maak gebruik van 2 camera’s en verschillende lenzen/flitsers. 

Tweede fotografen zijn ideaal voor bruiloften waar er meer dan 100 gasten zijn om te zorgen voor een consistentere dekking van bruiloftsgasten. Ook is het handig om een ​​fotograaf toe te voegen wanneer het om meerdere locaties gaat. Een extra fotograaf kan eenvoudig worden toegevoegd via mij.

Get in Touch

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Vul het contactformulier in en dan kijk ik snel of jullie trouwdatum nog vrij is.